'Club Brugge had akkoord met Fenerbahçe, maar Samatta weigerde transfer'

'Club Brugge had akkoord met Fenerbahçe, maar Samatta weigerde transfer'

08-06-2021 21:34
7

Club Brugge nam afgelopen winter tijdelijk afscheid van Simon Deli en zag de verdediger richting ex-club Slavia Praag vertrekken. Het kon echter ook anders afgelopen zijn voor hem én Aly Samatta.

Club Brugge toont al een hele poos interesse in Samatta, die het voorbije seizoen uitkwam voor Fenerbahçe. De Turkse ploeg toonde interesse in Deli en leek dicht bij een akkoord met de Ivoriaanse verdediger te staan. Zo ver kwam het echter niet en bij Fotospor weet men ook waarom.

Zo blijkt men bij Club Brugge aan een ruildeal gedacht te hebben. Het bood 4,5 miljoen euro én Deli voor Samatta. Een deal die men bij Fenerbahçe ook zag zitten en waar men dan ook akkoord mee ging. Tot een transfer kwam het echter niet, zo weigerde Samatta de transfer naar Club Brugge.

De voormalige speler van KRC Genk vond het geen goed idee om bij een rivaal van zijn ex-club te gaan spelen en besloot dan ook om in Turkije te blijven. Het kan hem ook een terugkeer naar Genk opleveren, zo toont de Limburgse club naar verluidt interesse om hem deze zomer terug te halen als vervanger van Paul Onuachu.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie