Thorgan Hazard over kritiek Spaanse pers op broer: “Dat is normaal”

Thorgan Hazard over kritiek Spaanse pers op broer: “Dat is normaal”

08-06-2021 14:28

Eden Hazard heeft er geen gemakkelijk jaar opzitten bij Real Madrid. De aanvaller van Real Madrid was veel geblesseerd en kon zijn stempel niet drukken. De Spaanse pers was soms niet mals, dat ziet ook zijn broer Thorgan Hazard.

Thorgan snapt de kritiek van de pers wel. “De Spaanse pers is niet de makkelijkste, dat is duidelijk. Dat hebben andere spelers ook gemerkt. Het is ook normaal dat ze kritisch zijn, want hij heeft de laatste twee jaar weinig getoond. Ik ben zeker dat de Spaanse media ook zijn kwaliteiten kennen.”

Hazard moet zich nu anders voorbereiden dan in 2018. “Hij heeft niet veel minuten gespeeld om zich voor te bereiden, maar ik hoop dat mijn broer in het toernooi zal groeien. Want we zullen hem nodig hebben. Er zijn nog anderen die terugkomen, dat gaat de groep deugd doen.”

Thorgan denkt dat de vervangers alvast klaar staan. “Het is belangrijk dat we goed aan het EK beginnen. Zo houden we de druk weg bij Eden, Kevin en Axel. Heel het land rekent op hen. Ik twijfel er niet aan dat ze klaar zullen zijn als we hen nodig hebben”, citeert Het Laatste Nieuws.