La Gazzetta dello Sport pakt groot uit met transferpoging voor Ziyech

La Gazzetta dello Sport pakt groot uit met transferpoging voor Ziyech

08-06-2021 10:01

Hakim Ziyech prijkt dinsdag groot op de voorpagina van La Gazzetta dello Sport. Volgens de befaamde roze sportkrant zit AC Milan achter de aanvallende middenvelder van Chelsea aan.

De Rossoneri zouden inzetten op een drieklapper: naast Ziyech moeten ook Fikayo Tomori en Olivier Giroud overkomen van de Champions League-winnaar. Tomori speelde dit seizoen al op huurbasis in San Siro, terwijl ook de Franse spits al enige tijd nadrukkelijk in beeld is. De interesse in Ziyech is pas van de laatste dagen. De onderhandelingen over alle drie de spelers zijn inmiddels gaande, meldt La Gazzetta.

De Engelse boulevardkranten en Calciomercato schreven al dat Ziyech mag vertrekken van Chelsea. Hoewel The Blues de Champions League wonnen, was het aandeel van de oud-Ajacied beperkt. Manager Thomas Tuchel geeft doorgaans de voorkeur aan Kai Havertz en Mason Mount. Een transfer van Ziyech zou daardoor niet onbespreekbaar zijn. La Gazzetta schrijft dat ook Napoli op het vinkentouw zit.

Hoeveel de Londenaren vragen voor de 28-jarige spelmaker, is nog niet bekend. Hij kwam vorige zomer voor veertig miljoen euro over van Ajax en heeft nog een contract tot medio 2025 op Stamford Bridge.