Nagelbijten bij Rode Duivels: toch nog zorgen over Trossard en Boyata

Nagelbijten bij Rode Duivels: toch nog zorgen over Trossard en Boyata

07-06-2021 15:30
6

Met nog enkele dagen voor de start van het EK kunnen de Rode Duivels ook toeleven naar het EK. Bondscoach Roberto Martinez kreeg maandag al goed nieuws met de terugkeer van Kevin De Bruyne, al heeft hij toch nog kopzorgen.

Eerder raakte al bekend dat er nog een vraagteken staat achter de naam van Leandro Trossard en Dedryck Boyata. Ook op zijn persconferentie van maandag bevestigde Martinez dat die er nog steeds zijn. "Er zijn zorgen over Trossard en Boyata", geeft de Spanjaard aan.

Brighton-aanvaller Trossard ging in principe speelminuten krijgen tegen Kroatië, maar voelde zich op de dag van de wedstrijd niet goed en besloot om de partij aan zich voorbij te laten gaan. Ook Boyata liep afgelopen weekend een blessure op en moest even rusten. Of ze het toernooi halen, is nog maar de vraag. Martinez heeft alvast besloten om de spelers op de reservelijst (Brandon Mechele, Zinho Vanheusden en Albert Sambi-Lokonga) nog bij de groep te houden.

Toch kon Martinez glimlachen op zijn persconferentie. Zo ziet hij ook steeds meer spelers terugkeren. "Als je Kevin ziet toekomen, Witsel die stilaan fit geraakt en ook Eden die minuten maakt. Dat zorgt voor een glimlach", besloot hij.