'Chelsea heeft Ziyech niet nodig: Napoli en AC Milan tonen interesse'

'Chelsea heeft Ziyech niet nodig: Napoli en AC Milan tonen interesse'

07-06-2021 16:00
3

Het avontuur van Hakim Ziyech bij Chelsea zou zomaar na één jaar voorbij kunnen zijn. Volgens het Italiaanse Calciomercato ziet manager Thomas Tuchel het een halfjaar na zijn komst in Londen niet meer zitten in de Marokkaanse spelmaker.

Onder ontslagen manager Frank Lampard was Ziyech in het eerste deel van het seizoen een vaste waarde. Na de wisseling van de wacht, Tuchel werd hoofdtrainer bij The Blues, is Ziyech op het tweede spoor beland in Londen. De Duitse oefenmeester doet nauwelijks een beroep op de oud-Ajacied en heeft hem volgend seizoen niet meer nodig, meldt Calciomercato.

De 28-jarige middenvelder mag in de zomer op zoek naar een nieuwe club. Luciano Spalleti, de nieuwe trainer van Napoli, heeft naar verluidt wel oren naar de komst van Ziyech. Naast Napoli ziet ook AC Milan wel toekomst in Ziyech. Overigens hebben beide Italiaanse clubs zich nog niet concreet gemeld bij Chelsea voor Ziyech. Met Chelsea wist Ziyech eind vorige maand de Champions League in de wacht te slepen. De middenvelder bleef de gehele wedstrijd tegen Manchester City (0-1 winst) op de bank.