Martinez kan geluk niet op na terugkeer De Bruyne: Hoogtepunt van de dag

Martinez kan geluk niet op na terugkeer De Bruyne: "Hoogtepunt van de dag"

07-06-2021 15:00
6

Kevin De Bruyne is weer terug bij de Rode Duivels. Na zijn blessure die hij opliep in de finale van de Champions League tekende de middenvelder maandag present bij de Rode Duivels. Dat tot groot jolijt van bondscoach Roberto Martinez.

Onze Rode Duivels beginnen dit weekend aan het EK en kunnen dat ook met De Bruyne in de EK-selectie doen. "Hij ziet er klaar uit. Hem in de dinerruimte binnen zien wandelen, was het hoogtepunt van de dag", zegt Martinez op de persconferentie van maandag.

Snel in actie zullen we De Bruyne echter nog niet zien. Hij is nog revaliderende en krijgt dus nog tijd om fit te geraken. "Hij zal nu rustig opbouwen, maar het maakt een groot verschil nu hij deel uitmaakt van de groep", legt Martinez uit. "Hij is goed aan het herstellen. Het zal nog een paar dagen nodig hebben, maar het ziet er positief uit", aldus de bondscoach.

Wanneer dat dan is, is nog niet helemaal duidelijk. Al wordt het in de eerste wedstrijd, op 12 juni tegen Rusland, nog behelpen zonder De Bruyne. "Hij zal pas bij de ploeg aansluiten als hij groen licht krijgt. Ik verwacht hem niet voor het duel tegen Rusland. We willen niet te snel gaan", besluit Martinez.