Degryse en Vandereycken zien Chadli overtuigen tegen Kroatië

Degryse en Vandereycken zien Chadli overtuigen tegen Kroatië

07-06-2021 09:30
8

Nacer Chadli heeft de voorbije weken flink wat kritiek gekregen en heel wat mensen waren niet overtuigd van zijn EK-selectie. Tegen Kroatië kreeg de Rode Duivel nog eens een kans en wist hij ook te overtuigen.

Bij Het Laatste Nieuws was Marc Degryse ook lovend over de prestatie van Chadli. "Chadli toonde dat hij ondanks weinig speelminuten dit seizoen toch nuttig kan zijn", geeft hij aan. Chadli had het de eerste tien minuten wel moeilijk, maar kon toch overtuigen. "Ondanks de twijfel die er heerst rond Chadli was dit een goede eerste helft", klonk het.

Ook ex-bondscoach René Vandereycken zag met momenten een goede Chadli. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem in de eerste helft in balbezit meer dan degelijk vond. De wisselwerking met Carrasco liep bijvoorbeeld vrij goed", klonk het bij Het Nieuwsblad.

Al zag Vandereycken ook minpunten en dan vooral in de defensieve wisselwerking bij Chadli. "De ene keer stond Chadli te hoog te spelen, de andere keer kwam hij naar binnen om de centrale middenvelders te helpen. Aan die defensieve wisselwerking is dus nog werk", besloot hij.