‘Club Brugge krijgt nee te horen, Balikwisha hoopt op betere aanbieding’

‘Club Brugge krijgt nee te horen, Balikwisha hoopt op betere aanbieding’

07-06-2021 08:16 Laatste update: 15-06-2021 08:28
40

Club Brugge heeft zich voor het twee seizoen op rij weten te kronen tot landskampioen en krijgt dus weer wat extra CL-miljoenen. Die lijkt het ook te gaan investeren in nieuwe spelers en meer bepaald aan de komst van Michel-Ange Balikwisha.

De aanvaller van Standard staat al even in de belangstelling van Club Brugge, maar een akkoord bleef voorlopig uit. Volgens Het Nieuwsblad kan daar snel verandering in komen.

Standard werkt naar verluidt graag mee aan de transfer en kan het geld ook goed gebruiken. Het moet zich eind deze week verantwoorden voor de proflicentie en heeft dus nog extra miljoenen nodig. Voor Balikwisha zou het zo'n vijf tot zes miljoen euro ontvangen van Club Brugge.

Ook Balikwisha zelf zal snel zijn beslissing nemen. De aanvaller wachtte tot na de wedstrijd met de Belgische beloften, maar is nu terug in België. Binnen de komende dagen wordt dan ook een definitief akkoord verwacht.

Update: La Capitale meldt dat Standard Luik en Club Brugge samen hebben gezeten om de transfer van Michel-Ange Balikwisha te bespreken. Volgens de Waalse krant zou er ook al een overeenkomst zijn gevonden voor een bedrag tussen de zes en zeven miljoen euro.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Michel-Ange Balikwisha voorlopig de boot afhoudt. Standard Luik hoopte dat de transfer al beklonken zou zijn, maar de aanvaller wacht op een betere aanbieding. Balikwisha zou een buitenlands avontuur meer zien zitten. Zijn makelaar Didier Frenay heeft goede contacten in Duitsland.