'Mag Club Pereira vergeten? Braziliaanse Belg lijkt club gevonden te hebben'

'Mag Club Pereira vergeten? Braziliaanse Belg lijkt club gevonden te hebben'

Gepubliceerd: zondag 6 juni 2021 om 20:39zo 06-06-2021 om 20:39

Club Brugge en Philippe Clement maakten zaterdag bekend dat ze met elkaar zullen doorgaan. Beide partijen willen opnieuw voor de titel gaan en zo drie op een rij behalen. Daarvoor zal Club opnieuw moeten investeren op de transfermarkt. Andreas Pereira stond op de radar van Club Brugge maar de Braziliaanse Belg zou bij SS Lazio mogen blijven. 

Andreas Pereira is momenteel nog eigendom van Manchester United. Daar komt hij niet aan spelen toe en wist een uitleenbeurt naar Lazio te versieren. Toch zou hij volgend seizoen een nieuwe kans kunnen krijgen bij Lazio. De middenvelder werd de voorbije weken genoemd bij enkele Belgische clubs, maar volgens Corriere dello Sport zal Pereira ook volgend seizoen in de Italiaanse competitie te zien zijn.

Het voorbije seizoen werd Pereira door Manchester United uitgeleend aan de Italiaanse club en bij Lazio was de middenvelder goed voor 1 doelpunt en 4 assists in 33 wedstrijden. Maurizio Sarri, die meer dan waarschijnlijk de nieuwe trainer zal worden van Lazio, wil Pereira opnieuw een kans geven. Zo zou Pereira opnieuw uitgeleend worden aan Lazio. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws