'Club Brugge-target maakt indruk, Harroui kan ook naar Premier League'

'Club Brugge-target maakt indruk, Harroui kan ook naar Premier League'

Abdou Harroui maakte vorig seizoen indruk op het middenveld van Sparta Rotterdam en dat is niet onopgemerkt gebleven. Rangers FC-manager Steven Gerrard zou zeer gecharmeerd zijn, terwijl ook Leeds United en Brighton & Hove Albion zijn verrichtingen volgen.

Met dat nieuws pakt Football Insider - dat zich beroept op 'bronnen binnen de scoutingswereld' - uit. Rangers heeft tijdens de wedstrijden van Jong Oranje op het EK U21 scouts naar de wedstrijden gestuurd om Harroui te bekijken. Naast Rangers zijn ook Leeds en Brighton gecharmeerd van de middenvelder. Bij Leeds moet hij de strijd aangaan met Engeland-international Kalvin Phillips. Eerder raakte al bekend dat ook Club Brugge het vizier heeft gericht op Harroui.

Harroui loopt na volgend seizoen uit zijn contract bij Sparta. De club zal hem waarschijnlijk moeten verkopen deze zomer, wil het nog een transfersom aan de middenvelder overhouden. Op het EK O21 startte Harroui tegen Jong Duitsland (1-2 verlies) en maakte hij de negentig minuten vol tegen Jong Frankrijk (2-1 winst).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie