'Fellaini kon ook terugkeren naar België, maar kiest voor China'

'Fellaini kon ook terugkeren naar België, maar kiest voor China'

06-06-2021 10:15 Laatste update: 06-06-2021 10:15
11

Marouane Fellaini heeft een nieuw contract getekend bij zijn team Shendong Luneng. Hij ligt nu tot het einde van 2025 vast in China, weet Het Nieuwsblad

Fellaini werd in de afgelopen maanden verschillende keren gelinkt aan een Europese terugkeer, maar kiest nu toch voor het financiële plaatje in China. De kans is reëel dat Fellaini daar zijn voetbalcarrière gaat afsluiten. Hij gaat aan het einde van zijn contract namelijk 38 jaar oud zijn.

In La Dernière Heure vertelde Fellaini recent al dat hij zich goed voelde in de Chinese competitie. "Ik wil mijn contract zeker nakomen omdat ik mij hier thuis voel. De transfergeruchten schuif ik aan de kant". Dat laatste heeft Fellaini met dit nieuwe contract wel bewezen.

Fellaini heeft inmiddels 45 wedstrijden gespeeld voor Shandong Luneng. Daarin was hij goed voor 16 doelpunten. 

Update: Fellaini blijft nog even China voetballen, maar bij La Dernière Heure weet men dat de middenvelder ook andere opties had. Zo toonden clubs uit Engeland en Turkije interesse, maar dachten op clubs uit België aan zijn komst. Toch koos hij voor China en het ongetwijfeld hoge salaris dat hij daar verdient.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie