Tévez kan voetballen in Argentinië mentaal niet opbrengen en kondigt afscheid aan

Tévez kan voetballen in Argentinië mentaal niet opbrengen en kondigt afscheid aan

Gepubliceerd: zaterdag 5 juni 2021 om 12:00za 05-06-2021 om 12:00

De Argentijnse Carlos Tévez kan het mentaal niet meer opbrengen om voor Boca Juniors te voetballen en heeft zijn afscheid aangekondigd. De 76-voudig international sluit niet uit dat hij elders zijn carrière nog voort gaat zetten.  

De oud-speler van onder meer West Ham United, Manchester United, Manchester City en Juventus keerde in 2018 terug naar Argentinië om voor zijn oude liefde Boca Juniors te gaan spelen. Via Instagram heeft Tévez laten weten na de zomer niet terug te keren als speler bij de club. De aanvaller kan het naar eigen zeggen mentaal niet meer opbrengen om in zijn vaderland te voetballen. 'Boca vraagt het maximale van je en ik ben niet in staat dat te geven', valt te lezen op de pagina van Tévez.

Tévez verloor begin dit jaar zijn pleegvader. 'Ik kon zelfs niet rouwen om mijn vader en voetbalde al weer. Dat vraagt een club als Boca van je.' Of we Tévez nog bij een andere club in het buitenland gaat zien laat de hoofrolspeler zelf in het midden. 'Ik weet niet wat ik nu ga doen met mijn leven. Nu wil ik eerst rusten en bij mijn familie zijn.'

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Carlos Tevez (@__carlitostevez)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws