‘Eupen ligt Antwerp dwars en wil plots meer geld vangen voor De Wolf’

‘Eupen ligt Antwerp dwars en wil plots meer geld vangen voor De Wolf’

05-06-2021 09:45 Laatste update: 15-06-2021 10:15
17

Royal Antwerp FC haalde afgelopen winter Ortwin De Wolf tijdelijk weg bij AS Eupen. Na een geslaagde uitleenbeurt voelt de 24-jarige doelman zich klaar voor een vertrek uit de Oostkantons. Of zijn toekomst bij The Great Old ligt, is nog onduidelijk.

"Ik heb het gevoel dat ik nu wel klaar ben voor de volgende stap. Alles ligt in handen van Eupen, want zij kunnen beslissen om niet mee te werken aan een transfer. Maar moest ik de kans krijgen om bij Antwerp of waar dan ook een volgende stap te kunnen maken, dan ben ik zeker bereid om daarop in te gaan", aldus De Wolf bij BRF Nachrichten.

Toch is het niet zeker dat Antwerp zijn volgende club wordt, want er zijn gesprekken met verschillende teams. "Binnen dit en twee weken wil ik mijn keuze maken, zodat ik de voorbereiding bij mijn nieuwe club kan aanvatten." Al valt nog af te wachten in hoeverre Eupen bereid is om mee te werken, aangezien De Wolf nog een jaar onder contract staat Am Kehrweg.

Update: Antwerp wil Ortwin De Wolf graag definitief binnenhalen, maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Eerst leken de Panda’s te gaan meewerken, maar Het Nieuwsblad meldt dat ze hem nu liever willen houden of meer geld willen zien.