Makelaar Lang over mogelijk vertrek bij Club Brugge: Dat kan belangrijk zijn

Makelaar Lang over mogelijk vertrek bij Club Brugge: "Dat kan belangrijk zijn"

05-06-2021 09:00
16

Noa Lang werd door de supporters van Club Brugge verkozen tot 'Speler van het Jaar' én bovendien werd hij ook de 'Belofte van het Jaar' in de Jupiler Pro League. Mogelijk vertrekt de Nederlander al na één seizoen uit het Jan Breydelstadion.

Bij Club Brugge tekende Lang een overeenkomst tot 2024, maar zelf sloot de Nederlander een vertrek in de zomer niet uit. Ook Andres Dendoncker, zijn makelaar, denkt er zo over. "In voetbal is er bij een win-winsituatie altijd kans op een transfer. Hij bevindt zich hoe dan ook in een luxesituatie, want een extra jaar Champions League kan voor hem ook belangrijk zijn", klinkt het in de Krant van West-Vlaanderen.

Vorige zomer nam Club Brugge hem tijdelijk over van AFC Ajax mét een automatische aankoop voor zes miljoen euro. Na een ijzersterk seizoen bij Blauw-Zwart is de marktwaarde van Lang ondertussen opgelopen tot twintig miljoen euro, al zal Club Brugge hem wellicht voor niet minder dan 25 miljoen willen verkopen. Leeds United toont alvast interesse, maar concreet werd dat nog niet.