Nmecha: Dit EK is een prachtig podium, dan maak je kans op een mooie transfer

Nmecha: "Dit EK is een prachtig podium, dan maak je kans op een mooie transfer"

Gepubliceerd: zaterdag 5 juni 2021 om 08:30za 05-06-2021 om 08:30

Lukas Nmecha is goed op dreef bij Duitsland op het EK onder 21 jaar. De aanvaller van RSC Anderlecht keert normaliter terug naar Manchester City, maar paars-wit hoopt hem aan boord te houden. Nmecha zelf houdt alle deuren momenteel nog open.

Zo sluit Nmecha niet uit dat Anderlecht niet zijn volgende bestemming wordt. "Dit EK is een prachtig podium. Mensen kijken, zo gaat dat nu eenmaal. Als je het goed doet op zo een toernooi, dan maak je kans op een mooie transfer, dat zag je in het verleden vaak. Maar nogmaals: ik ben er nu niet mee bezig", zo klinkt het bij Kicker.

Al kan de aanwezigheid van Vincent Kompany misschien toch een rol spelen bij de uiteindelijke beslissing van Nmecha. "Kompany is een toptrainer. Hij heeft me veel geholpen, ik heb veel geleerd. Vroeger speelde ik vooral op de vleugel, nu diep voorin. Daar wil ik nu verder evolueren", besluit de Duitse spits.

De voorbije dagen werd Nmecha nadrukkelijk gelinkt aan Sporting CP, maar buiten Portugese media bevestigde niemand de nakende overstap. Bovendien gaf de Anderlecht-huurling aan dat hij pas na het EK zou beslissen over zijn toekomst.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Denk jij dat Anderlecht Nmecha kan houden?

Ja
29%
Nee
71%
(699 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws