'Toch geen Conte voor Alderweireld, Italiaanse coach niet naar Tottenham'

'Toch geen Conte voor Alderweireld, Italiaanse coach niet naar Tottenham'

04-06-2021 23:18

Antonio Conte leek hard op weg om de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur en Toby Alderweireld te worden, maar volgens Sky Italia zijn de gesprekken op het laatste moment vastgelopen. De Italiaanse manager is er niet van overtuigd dat Spurs klaar is om prijzen te winnen.

Conte vertrok na het afgelopen seizoen bij Internazionale, die hij naar de titel in de Serie A wist te loodsen. Datzelfde kunstje flikken bij Tottenham zou een wereldprestatie genoemd mogen worden, maar Conte lijkt zich te beseffen dat het er niet in zit om voor de prijzen te spelen volgend seizoen.

Daarnaast is het voor Conte niet mogelijk om veel geld uit te geven aan nieuwe spelers, waardoor hij het elftal niet naar zijn hand kan zetten. Tottenham heeft geen geld beschikbaar. Dat kan veranderen wanneer Harry Kane een stap gaat maken, maar dat zou betekenen dat Conte het volgend seizoen zonder de sterspeler van Spurs zou moeten doen.

Conte en Tottenham zouden in de afrondende fase hebben gezeten van de gesprekken, maar op het laatste moment is er dus toch een kink in de kabel gekomen.