Beerschot-fans zijn overtuigd: abonnementen voor nieuwe seizoen vliegen deur uit

Beerschot-fans zijn overtuigd: abonnementen voor nieuwe seizoen vliegen deur uit

03-06-2021 17:43
2

K. Beerschot V.A. is bij haar terugkeer op het hoogste niveau met vlag en wimpel geslaagd. De promovendus verraste met name in de heenronde vriend en vijand met aantrekkelijk voetbal én een straffe puntenoogst. Die prestaties zijn de fans duidelijk niet vergeten, bewijst de start van de abonnementenverkoop.

Net als de overige clubs in Eerste Klasse A probeert Beerschot al enkele weken abonnementen voor het nieuwe seizoen aan de man te brengen. Die verkoop loopt voorlopig als een trein. Begin juni gingen al meer dan tweeduizend seizoenskaarten de deur uit. Na het voorbije coronaseizoen, waarin nauwelijks wedstrijden voor publiek plaatsvonden, is het ook geen wonder dat de honger bij de supporters zo groot is.

Toch heeft Beerschot nog wel wat ruimte over. Op het Kiel kunnen namelijk net geen 13.000 toeschouwers binnen. Aangezien de abonnementenverkoop nog maar net geopend is, lijkt de kans reëel dat er de komende weken vele mensen het voorbeeld van hun lotgenoten zullen volgen. Zij krijgen straks alvast een nieuwe trainer te zien bij de Ratten. Peter Maes komt immers over van Sint-Truiden, al is die club daar niet helemaal opgezet mee.