KRC Genk doet fans dromen: Verlengd verblijf hoort tot de mogelijkheden

KRC Genk doet fans dromen: "Verlengd verblijf hoort tot de mogelijkheden"

03-06-2021 12:45
1

KRC Genk staat mogelijk voor een drukke transferzomer. Na de tweede plaats van afgelopen seizoen zijn heel wat jonge spelers gegeerd. Dimitri De Condé geeft echter aan dat hij de sterkhouders aan boord probeert te houden. 

"Hopelijk kunnen wij de vruchten plukken van het doordacht en gezond beleid, dat wij al jaren voeren", vertelt De Condé aan Het Belang Van Limburg. "Wij willen ook stevige inspanningen doen om onze kern samen te houden. Binnen onze limieten natuurlijk, maar er zijn intussen gesprekken opgestart met spelers als Vandevoordt, Thorstvedt, Bongonda en Ito."

De Condé heeft er duidelijk een goed oog in voor deze zomer. "Ons voordeel is dat geen enkele van onze sterkhouders ten koste van alles weg wil. Ook Onuachu en Lucumi niet: wij hebben aangegeven dat we met hen willen meedenken betreffende hun toekomstplannen, maar op dit moment is het nog heel rustig en blijft een verlengd verblijf tot de mogelijkheden behoren."

Vooral Onuachu wordt bijzonder moeilijk om in Genk te houden. De Profvoetballer Van Het Jaar bezorgde KRC Genk ei zo na nog de titel met 33 competitiegoals.