OFFICIEEL: Voormalig jeugdproduct van Anderlecht en Standard weg bij Twente

OFFICIEEL: Voormalig jeugdproduct van Anderlecht en Standard weg bij Twente

02-06-2021 21:15
2

FC Twente neemt transfervrij afscheid van Lindon Selahi. De 22-jarige middenvelder is overbodig in De Grolsch Veste, waardoor de Tukkers de optie in zijn aflopende contract niet lichten. Ook Willem II besloot al niet met met de voormalige jeugdspeler van RSC Anderlecht en Standard in zee te gaan.

"Wij denken niet dat hij hij volgend seizoen bij ons veel gaat spelen en dat het geld dat wij nu besparen op zijn salaris kunnen we goed gebruiken voor een speler, waarin wij meer mogelijkheden zien", zegt technisch directeur Jan Streuer tegen TC Tubantia. Twente had de optie kunnen lichten in de hoop een transfersom voor Selahi te ontvangen, maar wilde dat risico niet nemen. "Stel dat er niemand komt, dan heb je een ontevreden speler in de groep die ook nog eens geld kost."

Selahi kwam twee jaar geleden over van Standard. De in België opgegroeide Albanees raakte dit seizoen onder coach Ron Jans volledig uit beeld. Het afgelopen halfjaar speelde hij op huurbasis voor Willem II, maar ook daar dwong hij geen basisplaats af.