'Raiola krijgt wat hij wil: PSG biedt talent 'long-term contract' aan'

'Raiola krijgt wat hij wil: PSG biedt talent 'long-term contract' aan'

Gepubliceerd: woensdag 2 juni 2021 om 15:28wo 02-06-2021 om 15:28

Paris Saint-Germain gaat met Xavi Simons de toekomst in, meldt transferspecialist Fabrizio Romano woensdagmiddag. De achttienjarige belofte kwam in 2019 over uit de FC Barcelona-jeugd, maakte dit seizoen zijn officiële debuut en gaat binnenkort een nieuw contract signeren.

Volgens Romano is er overleg geweest met Mino Raiola, de belangenbehartiger van de middenvelder. De huidige verbintenis van Simons loopt aan het einde van het komende seizoen af, maar het heeft er alle schijn van dat deze open wordt gebroken. De zoon van ex-prof Regilio Simons kan een 'long-term contract' signeren en het is slechts 'a matter of time' voordat dit gaat gebeuren, klinkt het.

Simons werd in 2003 geboren in Amsterdam, maar is grootgebracht in Spanje. Als jeugdspeler van FC Barcelona gold hij als een grote belofte, maar Simons stapte vlak na zijn zestiende verjaardag over naar PSG. Op 10 februari maakte hij zijn eerste meters in het profvoetbal, tijdens de bekerwedstrijd tussen SM Caen en PSG. Exact twee maanden later debuteerde hij ook in de Ligue 1 tijdens een bezoek aan Racing Strasbourg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws