Martinez spreekt over vaccinatieperikelen: “Laat daar geen twijfel over bestaan”

Martinez spreekt over vaccinatieperikelen: “Laat daar geen twijfel over bestaan”

02-06-2021 15:14
2

De vaccinatieperikelen bij de Rode Duivels zorgen voor heel wat verontwaardiging. Niet elke speler zou gevaccineerd zijn, maar bondscoach Roberto Martinez geeft meer uitleg op de persconferentie van vandaag.

Martinez laat duidelijk weten dat de Rode Duivels pro vaccinatie zijn. "Laat daar geen twijfel over bestaan. Ik denk dat sommige berichten buiten proportie zijn. De meerderheid van de spelers is al gevaccineerd en de rest zal nog gevaccineerd worden", citeert Het Nieuwsblad.

De Spaanse keuzeheer bedankt ook de federale regering en de premier. “Iedereen is het er over eens dat we zo snel mogelijk gevaccineerd moeten zijn. Iedereen wordt gevaccineerd tussen nu en het einde van het toernooi. Sommigen werden nu al gevaccineerd.”

“Sommigen worden later gevaccineerd”, vervolgt Martinez. “Omdat ze het virus hadden en antilichamen hebben. Of omdat ze al gevaccineerd waren. Om medische redenen kan ik daar niet meer over kwijt. We zijn allemaal heel blij met de hulp van de overheid om een veilige bubbel te vormen."