'Naast Anderlecht denkt ook Club Brugge aan Tottenham-speler Carter-Vickers'

'Naast Anderlecht denkt ook Club Brugge aan Tottenham-speler Carter-Vickers'

02-06-2021 14:03
11

Zowel Club Brugge als RSC Anderlecht zoeken na het seizoen al naar versterkingen en dreigen daarbij weleens bij dezelfde targets uit te komen. Datzelfde is nu ook gebeurd met Cameron Carter-Vickers van Tottenham Hotspur.

De verdediger van Tottenham Hotspur werd enkele weken geleden nog gelinkt aan RSC Anderlecht, maar volgens SBI Soccer-journalist Larry Henry Jr heeft ook Club Brugge het vizier gericht op de Amerikaans-Engelse verdediger.

Naast Newcastle en Bournemouth heeft Club Brugge al contact opgenomen met Tottenham om een transfer van Carter-Vickers te bespreken. De verdediger werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan Bournemouth en was daar een basispion, maar een plekje bij Tottenham zit er voor hem niet in.

Bij Club Brugge lijkt Carter-Vickers een vertrek van onder andere Matej Mitrovic en Stefano Denswil (gehuurd van Bologna, red.) te moeten opvangen. Het duo kwam in het slot van de competitie amper in actie voor Blauw-Zwart en de kans is dan ook groot dat ze volgend seizoen niet in het shirt van Club Brugge te zien zullen zijn.