Romano: Barça heeft wéér nieuws en gaat na Agüero en García voor drie op rij

Romano: Barça heeft wéér nieuws en gaat na Agüero en García voor drie op rij

02-06-2021 09:13
1

FC Barcelona opende de week met de presentatie van Sergio Agüero en Eric García en lijkt ook woensdag met nieuws naar buiten te komen. Volgens transferexpert Fabrizio Romano gaan de Catalanen voor drie op rij: de transfer van Emerson Royal moet woensdag nog beklonken worden.

De Braziliaanse back werd begin 2019 al gekocht door Barcelona en direct doorgestuurd naar Real Betis. De nummers drie en zes van het vorige Primera División-seizoen delen de transferrechten van Emerson: Barça kan hem hierdoor voor een relatief bescheiden vergoeding ophalen.

De Catalanen zijn ondertussen ook al druk bezig met aanwinst nummer vier. Met Oranje-aanvoerder Georginio Wijnaldum is al een mondeling akkoord over een driejarig contract bereikt, weet ook Romano. "Mijn zaakwaarnemer is er geweest en staat op de foto. Daar is geen ontkennen aan", gaf de middenvelder zondag al ruiterlijk toe. Wanneer Wijnaldum gepresenteerd kan worden, is overigens nog even de vraag. De medische staf van Barça wilde hem naar verluidt in het trainingskamp van Oranje medisch keuren, maar bondscoach Frank de Boer wilde hier niet aan meewerken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie