Liverpool davert: 'Gerrard staat voor erg pikante overstap na vertrek Ancelotti'

Liverpool davert: 'Gerrard staat voor erg pikante overstap na vertrek Ancelotti'

01-06-2021 19:21
2

Liverpool-icoon Steven Gerrard wordt bij Everton genoemd als mogelijke opvolger van Carlo Ancelotti, die zopas officieel aangekondigd is bij Real Madrid. De oud-middenvelder is momenteel trainer van het Schotse Rangers FC.

Gerrard is volgens de Engelse krant The Athletic overigens niet de enige kanshebber om de nieuwe trainer te worden op Goodison Park. Ook de namen van Rafa Benítez (geen club), David Moyes (West Ham United), Paulo Fonseca (geen club), Erik Ten Hag (Ajax) en bondscoach Roberto Martínez zingen rond bij Everton. 

Daarnaast is ook Wolverhampton Wanderes-manager Nuno Espírito Santo één van de gegadigden om de, naar alle waarschijnlijkheid, vertrekkende Ancelotti op te volgen. De 61-jarige Ancelotti staat op het punt om terug te keren naar Real Madrid, de club waar hij van 2013 tot 2015 ook al trainer was.

Voor voormalig Liverpool-aanvoerder zou de stap naar Everton een zeer gevoelige zijn. Everton en Liverpool zijn heuse aartsrivalen en een mogelijke overstap naar de blauwe kant van Merseyside zal Gerrard door de achterban van Liverpool hoogstwaarschijnlijk niet in dank afgenomen worden.