FC Koln krijgt bod binnen voor Bornauw: “Voldeed niet aan verwachtingen”

FC Koln krijgt bod binnen voor Bornauw: “Voldeed niet aan verwachtingen”

01-06-2021 08:13 Laatste update: 22-06-2021 07:46
15

Sebastiaan Bornauw zorgde er mee voor dat FC Koln in de Bundesliga blijft. De Duitse club heeft het echter financieel moeilijk en een verkoop van de ex-Anderlecht-verdediger is in de maak. Norwich en Wolfsburg lonken.

Vooral die laatste zou concreet zijn en wil vijftien miljoen euro op tafel leggen voor Bornauw, dat laat het Duitse Express weten. Wolfsburg speelt komend seizoen Champions League en zou voor Bornauw aldus een ideale stap hogerop zijn om zich te bewijzen op het hoogste niveau.

Bij de Rode Duivels heeft Bornauw nog geen potten kunnen breken, maar een toptransfer kan daar verandering in brengen. Wolfsburg is op zoek naar een vervanger voor Maxence Lacroix die waarschijnlijk voor 30 miljoen euro naar RB Leipzig trekt.

Update: Volgens het Duitse Express heeft Wolfsburg een bod binnengebracht van acht miljoen euro voor Sebastiaan Bornauw. FC Koln-vicevoorzitter Eckhard Sauren vindt dat echter niet genoeg. “Dit aanbod voldeed niet aan de verwachtingen. Hij heeft een fantastisch potentieel en is van grote waarde”, klinkt het.