'Nieuwkomer betekent einde voor Djenepo in Premier League, Fenerbahçe pikt hem op'

'Nieuwkomer betekent einde voor Djenepo in Premier League, Fenerbahçe pikt hem op'

Gepubliceerd: maandag 31 mei 2021 om 22:02ma 31-05-2021 om 22:02

Laatste update: maandag 31 mei 2021 om 22:11ma 31-05-2021 om 22:11

Moussa Djenepo zet zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk verder in Turkije. De ex-speler van Standard Luik probeerde het de voorbije twee seizoenen bij Southampton FC, maar daar maakte hij geen verpletterende indruk. Fenerbahçe wil hem wel een nieuwe kans geven.

Volgens Fanatik heeft de Turkse traditieclub zowat vrij spel voor Djenepo. Southampton was eerder al happig om de vleugelaanvaller te laten vertrekken, maar aasde in eerste instantie op een vervanger. Die zou er nu zijn. De transfervrije Robbie Brady stapt namelijk over van Burnley FC. Daardoor ligt de weg helemaal open voor een vertrek van Djenepo. Fenerbahçe wordt de bestemming, naar alle waarschijnlijkheid op huurbasis.

Zo komt er toch een einde aan mineur aan het Premier-League-avontuur van Djenepo. De 22-jarige Malinees, die in zijn laatste seizoen bij Standard ontplofte, leverde twee jaar geleden nochtans nog een slordige twintig miljoen euro op. Over het Kanaal kwam hij tot 45 optredens in de competitie, maar daarin bleef Djenepo onder de maat. Met amper drie doelpunten op de teller drong een vertrek zich op.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Had jij verwacht dat Djenepo het beter zou doen in de Premier League?

Ja
75%
Nee
25%
(67 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws