Priske: Ik ben ook heel trots en blij om hier te zijn

Priske: "Ik ben ook heel trots en blij om hier te zijn"

31-05-2021 21:13
2

Royal Antwerp FC maakte onlangs bekend dat Brian Priske hun nieuwe trainer zal worden voor volgend seizoen. De Deen ondertekende er een contract voor twee seizoenen en moet attractief voetbal brengen op de Bosuil.

De voormalige speler van Club Brugge en KRC Genk maakte de overstap van Midtjylland waar hij in zijn eerste seizoen als coach de club meteen naar de titel bracht. Afgelopen seizoen moest Midtjylland vrede nemen met de tweede plaats, na kampioen Brondby. De Deense trainer had een exclusief interview met Antwerp TV. 

De Deen was tevreden met zijn overstap naar Royal Antwerp FC: "Ik ben tevreden om aan de slag te gaan in deze mooie en ambitieuze club. Ik probeer altijd met heel veel respect om te gaan met iedereen. Ik ben eerlijk en zeg tegen iedereen wat ik verwacht. En ik ben duidelijk over wat ik wil en wat niet", liet Priske zijn licht schijnen over hem als trainer. 

Hoe Priske zal spelen met Antwerp is volgens hem duidelijk: "We moeten een goede defensie hebben, maar ik val graag aan. We zullen met hoge pressing spelen en veel kracht en intensiteit in ons spel. Ik verwacht veel van mezelf en de spelrs", aldus Priske.