KAA Gent neemt na zeven seizoenen afscheid van 'Mister Buffalo' Dejaegere

KAA Gent neemt na zeven seizoenen afscheid van 'Mister Buffalo' Dejaegere

31-05-2021 18:15 Laatste update: 02-06-2021 16:02
7

Het verhaal van Brecht Dejaegere bij KAA Gent is definitief voorbij. De 30-jarige middenvelder speelde het voorbije seizoen op uitleenbasis bij Toulouse. De Franse club heeft de middenvelder nu ook definitief aangetrokken.

Met dat nieuws komt de club zelf naar buiten. ‘Dejaegere groeide al snel uit tot basispion bij de club en toont zich als een natuurlijke leider op het veld. Naast zijn technische kwaliteiten worden ook zijn menselijke kwaliteiten in de kleedkamer geapprecieerd. We zijn dan ook trots dat zo een speler zich langer met onze club wil associëren’, valt er te lezen op de clubwebsite.

Dejaegere had een groot aandeel in het sportieve succes van Toulouse dit seizoen. De club greep net naast promotie, Dejaegere was één van de smaakmakers in de Ligue 2. Volgens Het Nieuwsblad zou Toulouse ongeveer 1,5 miljoen euro op tafel leggen voor de middenvelder. Daarmee komt er na 247 wedstrijden bij Gent ook definitief een einde aan zijn periode bij de Buffalo’s.   

Update: KAA Gent heeft op de officiële kanalen afscheid genomen van Brecht Dejaegere na zeven seizoenen. ‘Mister Buffalo’ speelde in totaal 247 matchen en zorgde voor ‘ontelbaar mooie momenten’. Dejaegere trekt definitief naar het Franse Toulouse.