‘Tuchel wil vol voor nieuwe spits gaan en kijkt naar Lukaku’

‘Tuchel wil vol voor nieuwe spits gaan en kijkt naar Lukaku’

31-05-2021 17:15
9

Na het vertrek van Antonio Conte bij Inter, wordt ook de toekomst van Romelu Lukaku in vraag gesteld. Blijft de prijsschutter in Milaan of zoekt Lukaku andere oorden op? Volgens het Engelse The Telegraph is Lukaku hét topdoelwit van Chelsea.

Lukaku behoeft al lang geen introductie meer in de voetbalwereld. De Rode Duivel mag zich tot een select kransje topspitsen. En laat nu net ex-club Chelsea de markt afspeuren op zoek naar zo een topspits. Lukaku lijkt alvast het toptarget te gaan worden.

‘Thomas Tuchel heeft duidelijk gemaakt dat een nieuwe targetspits de topprioriteit is deze zomer’, valt er te lezen in de Engelse krant. ‘Het verhaal gaat dat er drie kandidaten zijn: Erling Haaland, Harry Kane en Romelu Lukaku. Die eerste lijkt nog een jaartje bij Dortmund te blijven en Kane lijkt financieel dan weer een erg zware dobber. Lukaku lijkt dan ook de meest realistische optie voor Chelsea.’

Wie de deal ook zou kunnen vergemakkelijken is Federico Pastorello. Een Italiaan die de belangen van Lukaku verdedigt én erg close samenwerkt met Chelsea. De Engelse topclub beschikt over de nodige troeven om Lukaku te overhalen. Tuchel zal zich echter zorgen maken om rivaal City. Na het vertrek van Sergio Aguero zijn zij ook op zoek naar een nieuwe spits, Lukaku werd ook daar al enkele keren genoemd. Het belooft een drukke zomer te worden voor Lukaku.