'Nieuwe coach Inzaghi heeft plan met Lukaku bij Inter en neemt contact op'

'Nieuwe coach Inzaghi heeft plan met Lukaku bij Inter en neemt contact op'

31-05-2021 14:30 Laatste update: 14:31
3

Internazionale heeft afscheid genomen van trainer Antonio Conte en zo heeft Romelu Lukaku ook afscheid moeten nemen van een vriend en coach die enorm in hem geloofde. Simone Inzaghi werd aangesteld als zijn vervanger en die kijkt er ook naar uit om met Lukaku samen te werken.

Meteen na het vertrek van Conte werd er ook gespeculeerd over de toekomst van Lukaku bij Inter. Na zijn sterk seizoen bij de Italiaanse topploeg werd Lukaku opnieuw gelinkt aan Engelse topclubs, waaronder Chelsea. Inzaghi is volgens Fabrizio Romano echter niet van plan om Lukaku zomaar te laten gaan.

Naar verluidt heeft Inzaghi al contact opgenomen met de spits en meer uitleg gegeven over zijn plannen met Inter en de spits zelf. In die plannen moet Lukaku ook een grote rol gaan spelen en is de club dan ook niet van plan om onze landgenoot te laten gaan.

Of Lukaku een verlengd verblijf ook zit zitten, is nog maar de vraag. Eerder gaf hij wel al aan dat hij zich bijzonder goed voelt bij Inter, waar hij nog een contract tot medio 2024 heeft.