‘Voorstellen voor Bongonda lopen binnen, KRC Genk geeft niet op’

‘Voorstellen voor Bongonda lopen binnen, KRC Genk geeft niet op’

31-05-2021 10:13 Laatste update: 15-06-2021 09:44
23

KRC Genk wil langer door met Theo Bongonda. La Dernière Heure meldt dat de Limburgse club de onderhandelingen zijn gestart voor een nieuw contract.

Met het oog op de voorrondes van de Champions League wil KRC Genk de sterkhouder langer aan de club binden. Er liggen echter verschillende buitenlandse opties op tafel en het is nog maar de vraag of Bongonda wil blijven of een stap hogerop wil.

Naar verluidt zijn er verschillende clubs die concreet aan de mouw van Bongonda trekken. KRC Genk wil meer dan tien miljoen euro vangen voor de 25-jarige aanvaller. Het liefst zien de Limburgers Bongonda bijtekenen.

Update: La Dernière Heure komt met een update van de stand van zaken over de contractonderhandelingen tussen KRC Genk en Theo Bongonda. De Limburgers zouden de sterkhouder een recordcontract hebben aangeboden, maar Bongonda lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar een grotere competitie.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat de voorstellen voor Theo Bongonda bij makelaar Fouad Ben Kouider binnenlopen. KRC Genk geeft echter niet op en schotelt een contract voor aan zeer goede voorwaarden. Als er echter een bod zal binnenkomen van zo’n vijftien miljoen euro zal een verlenging een moeilijk verhaal worden.