Beloning op komst na geweldig seizoen: 'Danjuma kan David vervoegen bij Lille'

Beloning op komst na geweldig seizoen: 'Danjuma kan David vervoegen bij Lille'

30-05-2021 23:45
1

Na een lastig debuutseizoen bij Bournemouth FC heeft Arnaut Danjuma zich weer helemaal op de kaart gezet. In de Engelse Championship was de oud-aanvaller van Club Brugge goed voor zeventien doelpunten en acht assists. Die fraaie statistieken brengen hem hoogstwaarschijnlijk een stap hogerop.

Volgens TEAMTalk heeft Danjuma de clubs stilaan voor het uitkiezen. Vanuit Engeland is de interesse vanzelfsprekend het grootst. Er wordt gewag gemaakt van een vijftal kandidaten uit de Premier League. Toch kan de Nederlandse Nigeriaan ook een andere richting uit. Lille OSC heeft de jacht naar verluidt ook geopend. Les Dogues kroonden zich onlangs nog verrassend tot Frans landskampioen, onder meer dankzij ex-Buffalo Jonathan David.

Binnenkort vormt Danjuma misschien wel samen met David de voorhoede van Lille, dat zich uiteraard geplaatst heeft voor de Champions League. De ex-Bruggeling heeft er alvast een geweldig seizoen opzitten. De vleugelaanvaller leek ook een belangrijke troefkaart in de promotiestrijd van Bournemouth, maar dat schip strandde in de halve finales van de beslissende duels. Boosdoener Brentford verzekerde zich uiteindelijk ook van het ticket voor de Premier League.