'Promovendus Watford wil 39-voudig Engels international na 14 jaar terughalen'

'Promovendus Watford wil 39-voudig Engels international na 14 jaar terughalen'

30-05-2021 22:36

Ashley Young staat op zijn 35ste aan de vooravond van een bijzondere transfer, meldt Sky Sports. De 39-voudig international van Engeland lijkt na ruim veertien jaar terug te keren bij Watford, de club waar het voor hem allemaal begon.

Young speelde in september 2003 (!) zijn eerste wedstrijd namens The Hornets en verkaste in januari 2007 naar Aston Villa. Daar haalde hij de nationale ploeg van Engeland én versierde hij een transfer naar Manchester United. De multifunctionele verdediger annex middenvelder speelt sinds anderhalf jaar bij Internazionale, maar loopt uit zijn contract bij de kersverse Serie A-kampioen.

Nu lonkt dus een terugkeer op Vicarage Road. Volgens Sky Sports ligt er al een éénjarig contract klaar voor Young en moeten alleen de persoonlijke voorwaarden voor de transfer nog besproken worden. Als de deal rond komt, zal Young in de Premier League te bewonderen zijn: Watford degradeerde afgelopen zomer naar het Championship, maar is als nummer twee geëindigd en keert dus na één jaar alweer terug.