'Pochettino ziet twee interessante vacatures en stuurt aan op breuk met PSG'

'Pochettino ziet twee interessante vacatures en stuurt aan op breuk met PSG'

30-05-2021 16:02

Opmerkelijk nieuws uit Frankrijk en Engeland: Mauricio Pochettino zinspeelt op een breuk met Paris Saint-Germain. De Argentijnse trainer is niet gelukkig in het Parc des Princes en ziet naar verluidt twee interessante vacatures.

Pochettino verving zes maanden geleden Thomas Tuchel als trainer van PSG, maar greep vorige week naast de landstitel en werd in de halve finale van de Champions League uitgeschakeld door Manchester City. De Argentijn zou niet happy zijn met de cultuur binnen de Franse grootmacht en overweegt na een halfjaar alweer te vertrekken, nu Real Madrid en zijn oude club Tottenham Hotspur op zoek zijn naar een nieuwe trainer.

Inmiddels zou Pochettino zijn club PSG op de hoogte hebben gesteld van zijn vertrekwens, schrijft onder meer The Daily Mail. Hij heeft een doorlopend contract en de Parijzenaren zijn volgens Franse media niet geneigd om mee te werken aan een vroegtijdige exit. Real Madrid is door het ontslag van Zinédine Zidane op zoek naar een nieuwe trainer, terwijl de trainerszoektocht van Tottenham ook al geruime tijd loopt. Pochettino zou al om tafel hebben gezeten met Spurs-baas Daniel Levy.