'Bayern München, Juventus en Arsenal zien kans schoon, maar vangen bot bij Dest'

'Bayern München, Juventus en Arsenal zien kans schoon, maar vangen bot bij Dest'

30-05-2021 14:00
4

Sergiño Dest heeft de kans laten lopen om FC Barcelona al na één seizoen te verlaten. Dat meldt Diario Sport. Bayern München, Juventus en Arsenal FC waren in de markt voor de Amerikaanse vleugelverdediger, die echter geen oren heeft naar een transfer.

Dest denkt alleen aan Barcelona, klinkt het zondag in Catalonië. De oud-speler van Ajax was in zijn eerste seizoen niet onomstreden, maar kwam tot 44 wedstrijden voor Barça en profiteerde van het 3-5-2-systeem van trainer Ronald Koeman.

Ook bij de Europese elite staat Dest er goed op. Volgens Diario Sport zagen Juventus, Arsenal en het al langer geïnteresseerde Bayern München door de financiële problemen in Camp Nou hun kans schoon: een verrassende transfer van de Amerikaanse international zou weleens bespreekbaar kunnen zijn. De drie clubs uit Duitsland, Italië en Engeland vingen echter bot.

De reden is simpel: Dest ziet het niet zitten om Barcelona te verlaten. "Ik denk alleen aan Barça, ik ben pas net begonnen", wordt hij geciteerd. Dest zou 'geen moment' hebben overwogen om in te gaan op de belangstelling. Hij wil alleen maar slagen in Camp Nou.