'Galatasaray doet bod van 15(!) miljoen euro op Beerschot-huurling Coulibaly'

'Galatasaray doet bod van 15(!) miljoen euro op Beerschot-huurling Coulibaly'

29-05-2021 20:30
4

K. Beerschot V.A was dit seizoen vooral in het begin één van de grote revelaties en kon rekenen op enkele bijzonder goed spelende jongens. Zo waren er onder andere Raphael Holzhauser en Tarik Tissoudali, maar ook de jonge Ismaila Coulibaly. Dat kan hij nu verzilveren met een transfer naar Galatasaray.

De amper twintigjarige Malinees wordt momenteel door moederclub Sheffield United verhuurd aan Beerschot, waar hij in de 23 gespeelde partijen flink wat indruk wist te maken. Sheffield United degradeerde ook uit de Premier League en Galatasaray zag volgens Sky Sports de kans schoon om Coulibaly naar Turkije te halen.

Naar verluidt bood het ook een miljoenenbedrag van maar liefst vijftien miljoen euro op Coulibaly, maar besloot Sheffied United meteen om dat bod ook af te wijzen. Ook AC Milan bood eerder dit seizoen een soortgelijk bedrag, maar Sheffield United ziet een toekomst in Coulibaly en wil hem dan ook niet laten gaan.

De middenvelder keert in principe volgend seizoen niet terug bij Beerschot en lijkt in de voorbereiding op volgend seizoen een kans te gaan krijgen bij Sheffield United. Als hij in die periode indruk weet te maken, mag hij hopen op speelminuten in The Championship.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie