De Roeck over Westerlo: Onder de indruk van infrastructuur

De Roeck over Westerlo: "Onder de indruk van infrastructuur"

28-05-2021 23:49 Laatste update: 23:48
2

Wat Bob Peeters dit seizoen niet lukte, moet Jonas De Roeck volgend seizoen wel klaarspelen: promoveren met KVC Westerlo. De Roeck spreekt zich in Het Nieuwsblad erg positief uit over KVC Westerlo en zijn ambities met de Kemphanen.

Nadat De Roeck als assistentrainer van Vincent Kompany mee zorgde voor een vierde plaats voor RSC Anderlecht, gaat hij nu zelf aan de slag als T1 bij KVC Westerlo. Daar heeft De Roeck 1 opdracht: promoveren. Westerlo eindigde afgelopen seizoen vierde in 1B waardoor de Kemphanen terugkijken op een teleurstellend seizoen. Met de komst van hun nieuwe trainer zetten ze nu een nieuwe koers richting 1A in. 

Onder de indruk 
"Stappen vooruit zetten, is wat deze mooie club verdient", aldus De Roeck. De nieuwe coach van Westerlo was meteen onder de indruk van de infrastructuur van de Kemphanen en stelt dat de sportieve ambities in die lijn moeten volgen, zowel op korte als op lange termijn. Met spelers als Lukas Van Eeno en Igor Vetokele moet De Roeck nu bij de eerste twee zien te eindigen in 1B.