'KAA blijft actief op de transfermarkt en legt nu ook 19-jarige Salah vast'

'KAA blijft actief op de transfermarkt en legt nu ook 19-jarige Salah vast'

28-05-2021 22:26 Laatste update: 22:29
1

Nadat KAA Gent na een moeilijk seizoen knap vijfde eindigde, probeert het zich nu al te versterken voor volgend seizoen. Nadat de Buffalo's Julien De Sart wegplukten bij KV Kortrijk, leggen ze nu ook de Ibrahim Salah onder contract.

De 19-jarige Salah ging testen afleggen in Engeland in de hoop om daar een contract te versieren. Die wens werd vanwege financiële redenen geen werklijkheid en dus strijkt hij nu neer in de Ghelamco Arena. Ibrahim Salah is een aanvallende middenvelder die in het verleden al uitkwam voor Union Saint-Gilloise en Beerschot. De officiële bekendmaking van de transfer moet nog gebeuren.

Gent gaat voor middenvelders
KAA Gent zit niet stil op de transfermarkt. Na De Sart en Salah richten de Oost-Vlamingen nu hun pijlen op Andrew Hjulsager. De Deen had onder andere met elf assists een groot aandeel in het goede seizoen van KV Oostende. Het zijn echter niet Kustboys, maar wel de Buffalo's die via de Europe Play-Offs Europese voorrondes spelen. Dat kan Gent een interessante bestemming maken voor Hjulsager.