'Belgische club richt het vizier op Colombiaanse América-middenvelder Benedetti'

'Belgische club richt het vizier op Colombiaanse América-middenvelder Benedetti'

28-05-2021 20:15
2

De zomertransferperiode staat voor de deur en binnenkort kan de transferkermis weer helemaal beginnen. Heel wat spelers staan op het punt om in onze Belgische competitie te belanden en dat kan ook gebeuren met Nicolas Benedetti.

De Colombiaanse middenvelder komt momenteel uit voor América, uit de Mexicaanse competitie, maar mag ook dromen van een Europees avontuur. Volgens Futbol Red toont één niet nader genoemde Belgische club interesse in de aanvallende middenvelder.

De éénvoudig Colombiaans international kan ook rekenen op flink wat meer interesse, zo hebben ook drie Amerikaanse teams hun interesse ook kenbaar gemaakt. In de zestien partijen die Benedetti dit seizoen heeft gespeeld, heeft hij genoeg indruk gemaakt om ook een transfer te verzilveren.

Welke clubs interesse tonen in Benedetti, is niet bekend. De laatste Belgische club die zaken deed met een ploeg uit Mexico is KRC Genk, dat Gerardo Arteaga weghaalde bij Santos Laguna. Daarnaast heeft het met Jhon Lucumi, Daniel Munoz en Carlos Cuesta ook enkele Colombianen op de loonlijst staan.