'Napoli heeft de komst van Club Brugge-goudhaantje De Ketelaere niet opgegeven'

'Napoli heeft de komst van Club Brugge-goudhaantje De Ketelaere niet opgegeven'

28-05-2021 20:00
4

Charles De Ketelaere werd dit seizoen een volwaardige basispion bij Club Brugge en speelde zich daarmee stevig in de kijker. SSC Napoli toont verregaande interesse in de middenvelder en heeft de hoop op zijn komst nog niet opgegeven.

De Ketelaere werd de voorbije weken en maanden al meermaals in verband gebracht met Napoli. De Italiaanse club is echter niet de enige ploeg die interesse toont en ook Europese grootheden zoals Real Madrid werden genoemd. Volgens La Gazzetta dello Sport blijft Napoli echter serieuze interesse tonen in de jonge middenvelder.

De Italiaanse club is bezig aan een verjonging van de ploeg en De Ketelaere moet één van de nieuwe sterren in het elftal worden. Samen met Pau Torres (Villarreal) of Marcos Senesi (Feyenoord) en de jonge Braziliaan Kaio Jorge van Santos moet hij Napoli aan successen helpen.

De kans dat Club Brugge het goudhaantje deze zomer ook laat gaan, lijkt echter klein. Bij Blauw-Zwart acht men De Ketelaere nog niet klaar voor een nieuwe stap en ook de middenvelder zelf aast nog niet meteen op een vertrek bij de landskampioen.