UPDATE: Kouemaha tekent voor twee clubs in provinciale

UPDATE: Kouemaha tekent voor twee clubs in provinciale

Gepubliceerd: vrijdag 28 mei 2021 om 13:00vr 28-05-2021 om 13:00

Laatste update: woensdag 9 juni 2021 om 21:37wo 09-06-2021 om 21:37

Dorge Kouemaha wordt komende maand 38 jaar, maar hij stopt nog niet met voetballen. De ex-aanvaller van Club Brugge speelt vanaf volgend seizoen bij SK Oostnieuwkerke  werd eerst aangekondigd maar Kouemaha was de blikvanger op de spelersvoorstelling van Woluwe-Zaventem, actief in 2e provinciale.

Die club is bijzonder ambitieus, want met Baptiste Schmisser haalt het nog een andere ex-prof binnen. Dat meldt Het NieuwsbladSchmisser heeft onder meer KV Oostende op zijn palmares staan. 

Kouemaha speelde vier jaar lang bij Club Brugge, maar speelt de laatste jaren alleen nog in de amateurreeksen. Zo was hij nog even te zien bij Sprimont en KVK Westhoek. Zijn gloriedagen liggen al een tijdje achter hem, maar de Kameroener heeft duidelijk nog zin om door te spelen.

“Schmisser en Kouemaha bleken heel redelijk qua eisen en kunnen de jonge ploeg van T1 Johnny Nierynck veel ervaring bijbrengen", vertelt voorzitter Dimitri Geerolf over de aanwinsten.

Update 9/06:

Woluwe-Zaventem stelde dinsdagavond hun spelerskern voor aankomend seizoen voor. Opvallende naam is Dorge Kouemaha, de ex-speler van Club Brugge en Lierse SK heeft veel wedstrijden in 1A op zijn teller, maar niet enkel daarom was de aanwezigheid van Kouemaha verrassend. Enkele dagen geleden tekende de spits blijkbaar ook voor Oostnieuwkerke. "Ik tekende wel degelijk voor KVW Zaventem", bevestigt de 37-jarige aanvaller aan Het Nieuwsblad. "De ambitie van deze club sprak me aan. En het feit dat ik hier een jonge groep kan begeleiden met mijn ervaring. Uitgeblust ben ik zeker nog niet. Ik ben geboren met voetbal. Zolang ik benen heb, zal ik dus op een veld willen staan. Die goesting zal nodig zijn, want de tegenstander zal zich tegen mij extra willen bewijzen", aldus Kouemaha.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws