Hazard zwalpt bij Real Madrid: Spelen niet volgens zijn kwaliteiten

Hazard zwalpt bij Real Madrid: "Spelen niet volgens zijn kwaliteiten"

28-05-2021 12:15
4

Voor Eden Hazard was het opnieuw een seizoen om snel te vergeten bij Real Madrid. Met amper zeven basisplaatsen in La Liga was zijn bijdrage nihil. Wesley Sonck vraagt zich ook af of de tactiek van Real hem wel ligt.

"Ik vind dat Real Madrid niet speelt naar de kwaliteiten van Hazard", aldus Wesley Sonck bij Eleven Sports. "Waar is Hazard heel goed in? Als hij één tegen één komt. Hoe vaak gebeurt dat bij Real Madrid? Als je Hazard gaat halen, moet je daar toch eens over nadenken. Spelers zoals Karim Benzema zullen daar van kunnen profiteren.

Bovendien sukkelde Hazard dit seizoen weer van de ene blessure in de andere. "Als je revalideert bij een club, zie je de spelers elke dag naar training gaan. Er komt dan altijd een periode dat de trainer vraagt of het beter gaat. Onbewust ga je dan denken dat het goed gaat en train je mee. Voor een training hoef je geen honderd procent te zijn, maar in een wedstrijd kan je dat niet wegsteken. Ik vind dat een speler beter niet op de club revalideert als het gaat om een lange blessure."