Transfer van Heymans wordt nog mooier: geen Serie B, maar Serie A voor spits

Transfer van Heymans wordt nog mooier: geen Serie B, maar Serie A voor spits

27-05-2021 23:13
3

Daan Heymans speelt volgend seizoen niet in de Serie B, maar in de Serie A. Zijn nieuwe werkgever Venezia FC dwong donderdag immers promotie af naar het hoogste niveau van Italië.

In de reguliere competitie eindigde Venezia slechts op een vijfde plaats, maar in Italië is dat voldoende om mee te doen aan de eindronde voor promotie. Donderdag stond de terugmatch van de finale voor promitie op het spel in Venetië.

Nadat Venezia de heenmatch met 0-1 had gewonnen kwam donderdag 0-1 achter na een goals van Federico Proia. Het venijn zat evenwel in de staart. In de 93 minuut scoorde Riccardo Bocalon de 1-1, waardoor Venezia promoveert.

Heymans tekende enkele geleden al bij de club, en nu heeft de vertrekker bij Waasland-Beveren dus reden om te vieren. De aanvaller maakte de promotie trouwens live mee in het stadion. Op Instagram deelde hij een video van het feest. 

foto: Instagram Daan Heymans

Empoli en Salernitana wisten eerder al als nummers één en twee van de Serie B promotie naar de Serie A af te dwingen. Benevento, Crotone en Parma konden zich het afgelopen seizoen niet handhaven op het hoogste Italiaanse niveau.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie