Oostenrijker woest dat hij niet naar het EK gaat en wijst naar ex-Kortrijk-speler

Oostenrijker woest dat hij niet naar het EK gaat en wijst naar ex-Kortrijk-speler

27-05-2021 22:49
1

Op het aankomende EK doet Oostenrijk mee. Het land zal op het toernooi aantreden zonder Adrian Grbic. De spits baalt daar serieus van en is woest op zijn ploeg Lorient, die volgens hem gelogen heeft na de komst van Terem Moffi.

Moffi liet in oktober van vorig jaar KV Kortrijk achter zich om aan de slag te gaan bij Lorient. Dat werd een succes. In de Ligue 1 maakte de aanvaller in 32 optredens 14 goals en hield zo zijn club in de Ligue 1. Grbic werd helaas voor hem wel het slachtoffer van dienst. De Oostenrijker moest vrede nemen met een rol als invaller.

De voorbije maanden kon Grbic bij Lorient zijn stempel niet drukken en nu mist de negenvoudige international ook het EK. Volgens Grbic heeft Lorient tegen hem gelogen. "Toen Moffi kwam, kreeg ik te horen dat ik niet moest stressen. Hij zou op de vleugel spelen", noteerde APA uit de mond van Grbic.

Moffi werd evenwel de centrumspits van Lorient. "Ik kon goed trainen, maar het veranderde niets”, haalt Gribic de schouders op. “We zaten in een degradatiestrijd en ik wilde geen problemen veroorzaken. Ik bleef alleen achter. Ze hebben mijn jaar verpest."

"Dit wens ik niemand toe. Het wordt moeilijk om opnieuw samen te werken", stelt Gribic nog. "Ik hoop dat volgend seizoen beter zal zijn, waar het ook is", besloot de aanvaller.