Club Brugge schrijft nieuw target bij lijst van mogelijke transfers

Club Brugge schrijft nieuw target bij lijst van mogelijke transfers

27-05-2021 20:39
6

De tweede titel in twee jaar dat was de doelstelling van Club Brugge en die werd ook behaald. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert blijven razendambitieus hadden graag een hattrick vervolledigt. Maar om opnieuw sterk genoeg te kunnen zijn is Club van plan de transfermarkt op te gaan.

Enkele spelers van Club Brugge zullen tijdens de zomermercato flink aan de mouw getrokken worden. Koussounou, Lang en De Ketelaere staan in de belangstelling van vele Europese clubs, maar Club had ze graag nog een jaar op Jan Breydel gehouden. Om toch voorbereid te zijn op een mogelijke vertrekker hebben Mannaert en Verhaeghe al een optie gescout bij het Zweedse Hammarby. In de ex-ploeg van Koussounou zou de aanvallende middenvelder, Sher, in het oog zijn gesprongen van scouts van Club Brugge. Expressen schrijft dat Club Brugge één van de teams is die de voorbij maanden Aimar Sher gescout heeft. De 18-jarige middenvelder brak vorige zomer door bij Hammarby en heeft inmiddels als 30 wedstrijden achter zijn naam staan, waarin hij één keer scoorde.

Club is echter niet de enige ploeg die Sher volgt, want ook Stade Rennes, Borussia Mönchengladbach, AZ en Sassuolo zouden hun oog op de jeugdinternational laten vallen hebben. Lecce zou zelfs al een bod uitgebracht hebben, maar dat werd door Hammarby geweigerd. Ze zouden mikken op een transfersom van 2 miljoen euro voor Sher, die nog een jaar contract heeft.