'KAA Gent denkt aan komst van KV Oostende-sterkhouder Hjulsager'

'KAA Gent denkt aan komst van KV Oostende-sterkhouder Hjulsager'

KAA Gent heeft een moeilijk seizoen achter de rug, maar kon nipt nog een Europees ticket pakken. Volgend seizoen wil het beter doen en speurt het dus naar versterkingen. Daarvoor denkt het onder andere aan Andrew Hjulsager.

Volgens Het Nieuwsblad is Hjulsager één van de namen die wordt genoemd als potentiële versterking. De 26-jarige Deen was één van de grote smaakmakers bij KV Oostende dit seizoen, maar kon er niet voor zorgen dat de kustploeg ook een Europees ticket pakte. Volgend seizoen kan hij wel Europees voetbal spelen, maar dan bij Gent.

Van een akkoord is er echter nog geen sprake en KV Oostende lijkt ook niet van plan om Hjulsager zomaar te laten gaan. Dat zijn contract eind volgend seizoen afloopt, zou de prijs wel kunnen drukken voor KAA Gent. Bij de Buffalo's wordt hij dan de vervanger van Niklas Dorsch, die aast op een vertrek en interesse uit Duitsland geniet.

Hjulsager werd in de zomer van 2019 door KV Oostende overgenomen van Celta Vigo. Dit seizoen brak hij ook helemaal door bij de kustploeg en was hij goed voor zeven doelpunten en twaalf assists in 39 partijen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie