Messoudi stelt zich vragen bij Rode Duivels: 'Liever Heynen en De Ketelaere'

Messoudi stelt zich vragen bij Rode Duivels: 'Liever Heynen en De Ketelaere'

26-05-2021 22:40
15

We kunnen eindelijk weer bijna beginnen aan het EK en kijken dan ook enorm uit naar de prestaties van onze Rode Duivels. Dat doet ook Mohamed Messoudi, die toch enkele minpunten ziet in de huidige selectie.

De analist heeft namelijk drie vraagtekens in de selectie. Zo vindt hij de spelersgroep achterin bijzonder kwetsbaar, maar stelt hij zich ook vragen bij de selectie van Axel Witsel. "Zelfs mocht die tijdens het toernooi fit geraken, gaat die nooit helemaal top zijn wanneer dat nodig is", klink het bij Sport/Voetbalmagazine.

Volgens Messoudi zal Witsel dan ook geen verschil kunnen maken dit toernooi en had hij liever andere spelers in de selectie gezien. "Ik had daar Bryan Heynen genomen", aldus de analist nog.

Ervaring versus toekomst
Naast de selectie van Witsel stelt Messoudi zich ook vragen bij die van Nacer Chadli, die de laatste maanden amper kon overtuigen bij de Rode Duivels en ook in Turkije geen overweldigende indruk achterliet.

De voormalige speler van RSC Anderlecht speelde dit seizoen amper 1275 minuten mee bij Basaksehir, goed voor iets meer dan veertien volledige wedstrijden. "In in plaats van een Nacer Chadli pakte ik Charles De Ketelaere die niet alleen in de afgelopen competitie maar ook in de Champions League goed was", besluit Messoudi.