UPDATE: 'Still vraagt na gesprek bedenktijd aan Beerschot'

UPDATE: 'Still vraagt na gesprek bedenktijd aan Beerschot'

26-05-2021 23:44 Laatste update: 29-05-2021 10:34
10

K. Beerschot V.A begint aan het volgende seizoen met een nieuwe trainer en koos daarbij voor Peter Maes. Will Still is niet langer hoofdtrainer van de ploeg, maar inmiddels is het ook onduidelijk waar zijn toekomst ligt. Bij Beerschot of toch ergens anders?

De voormalige assistent van Hernan Losada werd na het vertrek van de Argentijn gepromoveerd tot interim-trainer. Dat contract liep tot het einde van het seizoen, waardoor Beerschot ook kon zoeken naar een nieuwe trainer. Daar liep het echter mis, zo weet Sport/Voetbalmagazine.

Naar verluidt was het namelijk ook de bedoeling dat Still inspraak zou hebben over zijn opvolger. Dat gebeurde echter niet en de interim-trainer van Beerschot kreeg slechts enkele uren voor de aanstelling van Maes ook te horen wie de nieuwe trainer ging worden.

Dat viel niet in goede aarde bij Still, die serieus zou beginnen twijfelen zijn over zijn toekomst bij de club. Beerschot hoopt dat Still als assistent-trainer aanblijft, al lijkt dat nu verre van zeker te zijn.

Update: Ondertussen hebben Still en Maes samen aan tafel gezeten. Daarna nam Still nog geen beslissing over zijn toekomst, maar vroeg hij volgens Het Laatste Nieuws bedenktijd aan Beerschot.