Krmencik overtuigt bij PAOK en kan Club Brugge nog miljoenen opleveren via het EK

Krmencik overtuigt bij PAOK en kan Club Brugge nog miljoenen opleveren via het EK

26-05-2021 18:15
3

Het EK staat voor de deur en de selecties voor dat toernooi worden zo stilaan ook bekend gemaakt. Ook die van Tsjechië is inmiddels bekend, met ook enkele bekende namen.

Bij de Tsjechische selectie zien we zo bijvoorbeeld de naam van Michael Krmencik. De spits van Club Brugge werd in de winterstop verhuurd aan het Griekse PAOK, waar hij genoeg indruk wist te maken om een plekje voor het EK te verzilveren.

Goed nieuws voor Krmencik, maar ook voor Club Brugge. Bij Blauw-Zwart is er geen toekomst voor de Tsjechische spits, maar kan hij zich op het EK mogelijk wel in de kijker spelen van enkele buitenlandse clubs. Krmencik is echter geen basispion bij Tsjechië, al kreeg hij de voorbije interlands wel steevast minuten.

Naast Krmencik zijn er met Jakub Brabec en Matej Vydra nog twee ex-spelers uit onze competitie in de selectie. Brabec komt momenteel uit voor Viktoria Plzen en was in het verleden ook nog actief voor KRC Genk. Vydra speelde in het verleden voor Club Brugge, maar wist door een zware blessure nooit door te breken bij Blauw-Zwart. Inmiddels verdedigt hij de kleuren van FC Burnley.