'Leeds start de gesprekken op voor goudhaantje van Club Brugge'

'Leeds start de gesprekken op voor goudhaantje van Club Brugge'

25-05-2021 21:52 Laatste update: 22:38
12

Club Brugge is opnieuw kampioen en dus de kassa rinkelt. Met de startbedragen van de Champions League rekent Club zich alweer rijk. Niet enkel de Champiosn League kan geld opbrengen ook enkele sterkhouders staan in de belangstelling. Volgens The Daily Mail zijn er al gesprekken gestart met Leeds United omtrent Noa Lang

Noa Lang is één van de redenen waarom Club Brugge dit seizoen de titel won, met 16 doelpunten en 8 assists was de Nederlander bepalend voor Blauw-Zwart. De creatieve aanvallend ingestelde speler won afgelopen maandag ook nog eens de prijs voor Belofte van het Jaar. Of Lang nog een jaar bij Club Brugge blijft is nog onduidelijk, dat herhaalde hij maandag ook nog eens aan Eleven Sports.

Volgens een Engelse bron, The Daily Mail, zou er stevige interesse zijn in de jonge speler van Club Brugge. Zo zou Leeds United de gesprekken zijn opgestart inzake Noa Lang. De trainer van Leeds, Marcelo Bielsa, zou onder de indruk zijn van de kwaliteiten van Lang. Club huurde Lang dit seizoen van Ajax maar met een verplichte aankoopoptie van 6,5 miljoen euro.